Paralizie facială, dublă masectomie…Angelina Jolie dezvăluie numeroasele probleme de sănătate pe care le-a avut în timpul divorțului de Brad Pitt

Într-o postare publicată online de WSJ Magazine, pe data de 5 decembrie 2023, Angelina Jolie trece în revistă numeroasele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în timpul divorțului de Brad Pitt.

Divorțul este un calvar pentru oricine, iar să divorțezi atunci când ești privit cu atenție de milioane de oameni din întreaga lume pentru că formezi unul din cele mai puternice cupluri de la Hollywood, este ceea ce au trăit pe propria piele Angelina Jolie și Brad Pitt.

Actrița Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, a vorbit pentru revista americană Wall Street Journal despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în momentul despărțirii de Brad Pitt.

Probleme multiple

Actrița, regizoare și producătoare, dar și activistă, promovează în prezent mai multe proiecte, potrivit postării WSJ pe Instagram. Dar vedeta de film s-a destăinuit revistei și cu privire la despărțirea de actorul Brad Pitt, în 2018. Acest divorț a fost o încercare grea pentru Angelina Jolie, care a suferit atât emoțional, cât și fizic.

Starea ei de sănătate era deja fragilă deoarece suferise de depresie și a trebuit să facă față morții mamei sale din cauza cancerului ovarian la vârsta de 56 de ani – ceea ce a determinat-o pe Angelina Jolie să se supună unei duble mastectomii, deoarece este purtătoare a aceleiași gene care i-a ucis mama. Și chiar dacă divorțul ei de Brad Pitt a fost finalizat în 2019, tensiunile rămân mari în familie, nu în ultimul rând din cauza presupusului comportament al eroului din Fight Club în preajma familiei sale și a castelului de Miraval pe care l-au achiziționat împreună.

Angelina Jolie a avut un obiectiv printre multe altele, dar a fost prioritar: să se facă bine. Ea, și toți copiii ei Maddox, 21 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 15 ani. Vindecarea rănilor psihologice legate de divorț, care se manifestau și fizic: în vocea ei. De fapt, s-a temut pentru interpretarea ei în Maleficent, deoarece simțea că tonul ei s-a schimbat. Celebra Lara Croft explică: „Corpul meu reacționează foarte puternic la stres. Nivelul de zahăr din sângele meu se schimbă mereu. Am avut brusc paralizie Bell cu șase luni înainte de divorț”. O paralizie cauzată de slăbiciunea sau paralizia bruscă a mușchilor de pe o parte a feței din cauza unei tulburări a celui de-al 7-lea nerv cranian, nervul facial.

Însă nu este prima dată când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Mama ei a murit de cancer ovarian la vârsta de 56 de ani. Fiind purtătoare a aceleiași gene, Jolie a fost nevoită să se supună unei duble mastectomii, spune ea.

Dar supraexpunerea mediatică pare să fie unul dintre principalii factori de suferință ai actriței. Deși pregătește cel de-al treilea episod al filmului Maleficent, ea dorește acum să se dedice Atelier Jolie, care este casa ei de modă sustenabilă și etică.

În acest sens, vedeta a precizat că vrea să se mute deoarece nu a mai putut călători la fel de senină ca înainte din cauza problemelor de sănătate. Cambodgia ar trebui să fie una dintre prioritățile sale, deoarece actrița s-a îndrăgostit de această țară în timpul filmărilor pentru Lara Croft.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *