duminică, septembrie 19, 2021
A murit Dustin Diamond, interpretul lui Screech in Salvati de Clopotel

Actorul Dustin Diamond, al carui cariera a explodat datorita serialului Salvati de Clopotel, a decedat luni, 1 februarie, la doar 44 de ani. Suferea de cancer.

Dustin Diamond, cunoscut in special pentru faptul ca a jucat rolul lui Samuel “Screech” Powers, in serialul Salvati de Clopotel a decedat luni,1 februarie. O sursa apropiata a declarat ca starea actorului s-a degradat in ultimele zile. La inceput de ianuarie, Dustin Diamond a fost internat intr-un spital din Florida dupa ce a resimtit o durere in tot corpul. In cele din urma, a fost diagnosticat cu cancer in stadiul 4. Fusese deconectat de la aparate intr-o incercare a rudelor de a-l transfera la un centru special pentru persoanele care sufera de cancer in stadiu terminal.

Cancerul s-a propagat

In urma cu doua saptamani, Dustin Diamond incepea prima serie de chimioterapie. Actorul suferea de cancer pulmonar care se propagase deja in corpul sau. In momentul in care a ajuns la spital era deja prea tarziu, avea deja metastaze. Mai multi membri din familia actorului au fost afectati de aceasta boala teribila. Mama sa a decedat in urma unui cancer la san in urma cu cativa ani. Pentru moment, nu se stie nimic despre funeraliile actorului.

Dupa Salvati de Clopotel actorul a avut o multime de probleme

In 1987, la varsta de 10 ani, Dustin Diamond isi incepe cariera de actor, in filmul The Price of Life. Joaca apoi in mai multe filme insa, abia in 1992, odata cu rolul lui Screech viata sa va capata o noua turnura. Datorita serialului Salvati de Clopotel si la doar 15 ani viata sa se schimba si devine idolul unei generatii intregi de adolescenti si nu numai. Din pacate, actorul are mai apoi o multime de probleme cu justitia dar si probleme financiare care nu fac decat sa ii pateze reputatia.

In 2010, casa ii este confisacata din cauza numeroaseler datorii acumulate. Apoi, in 2014, furios peste masura ca este fotografiat in timp ce se relaxa la un pahar cu iubita sa, ameninta un barbat cu un cutit. Din cauza acestui incident este incarcerat timp de mai multe luni. Producatorii nu isi mai doresc sa ii ofere roluri din cauza acestei reputatii de scandalagiu. In 2009 joaca ultimul sau rol, in American Pie 7. In 2013 a fost concurent la emisiunea Celebrity Big Brother. Dar, de atunci, nu s-a mai auzit nimic de el…

0 Comments

Leave a Comment