duminică, septembrie 19, 2021
Bill Gates divorteaza de sotia sa Melinda Gates dupa 27 de ani de casnicie

Este sfarsitul unei lungi relatii de iubire. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, se desparte de sotia sa Melinda, dupa 27 de ani de casnicie. Impreuna au trei copii.

O poveste lunga de iubire ia sfarsit: Bill Gates si sotia sa, Melinda, tocmai si-au anuntat separarea in mod oficial pe retelele sociale. Cei doi au declarat ca dupa indelungi discutii si dupa ce au gandit foarte bine problema, au luat decizia dificila de a pune punct acestei casnicii. Mesajul a fost postat pe Twitter. Dupa ce s-au intalnit in sanul companiei Microsoft (el era fondatorul companiei in timp ce ea era responsabila de marketing inainte de a se casatori), s-au casatorit pe data de 1 ianuarie 1994 si au trei copii impreuna: o fiica mai mare pe nume Katherine (1996), un baiat pe nume Rory John (1999) si o fiica mai mica pe nume Phoebe Adele (2002). Bill si Melinda Gates au declarat ca in ultimii 27 de ani au crescut trei copii incredibili.

Bill Gates si Melinda Gates lucreaza ambii la Microsoft si au infiintat impreuna fundatia Bill and Melinda Gates, in ianuarie 2000.

Vor continua sa lucreze impreuna

In ciuda separarii, parintii lui Jennifer, Rory si Phoebe isi vor continua proiectele umanitare, vor continua sa lucreze impreuna la fundatia deschisa impreuna. Averea lui Bill Gates este estimata undeva la 130 de miliarde de dolari conform Forbes. Cei doi s-au angajat sa doneze numai putin de 90% din averea lor organizatiilor caritabile. Chiar daca a facut avere datorita Microsoft, a demisionat din postul de presedinte in 2014 pentru a se consacra filantropiei. Fundatia creata impreuna cu sotia sa este considerata cea mai mare fundatie privata din lume.

Dupa acest anunt, Bill Gates, in varsta de 65 de ani si Melinda, in varsta de 56 de ani, le-au cerut tabloidelor si celor care ii urmaresc pe retelele sociale “spatiu si intimitate” pentru a putea incepe sa se adapteze la aceasta noua viata. Nu au spus absolut nimic cu privire la motivele care au dus la aceasta separare.

Conform ultimului clasament intocmit de Forbes, Bill Gates se afla pe locul 4 in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 130 de miliarde de dolari. Este plasat dupa alti doi americani, Jeff Bezos si Elon Musk si dupa francezul Bernard Arnault. A reusit sa il devanseze pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

0 Comments

Leave a Comment