duminică, septembrie 19, 2021
Emma Watson, Ryan Gosling, Leighton Meester…care sunt cuplurile din showbiz ultra discrete?

In luna mai, Lili Reinhart si Cole Sprouse se separau in mod oficial spre marea dezamagire a fanilor care nu se asteptau la un astfel de deznodamant. De-a lungul relatiei, cei doi porumbei au ales sa fie ultra discreti si au dat putine detalii cu privire la relatia lor de iubire. Insa acest lucru se pare ca nu a fost de ajuns. La fel ca si aceste doua vedete din serialul Riverdale exista cupluri care isi protejeaza la maxim relatia, povestea de iubire si parca si uitam ca sunt impreuna. In cazul lor, expresia, Ca sa traiesti fericit, traieste ascuns are mai mult sens. Iata cateva din aceste cupluri ultra discrete.

Emma Watson si Leo Robinton. De mai multe luni deja, Emma Watson traieste o frumoasa poveste de iubire cu Leon Robinton, un antreprenor in varsta de 30 de ani, o veste care i-a incantat pe fanii filmului Harry Potter. In momentul in care o poza cu el si cu Emma Watoson pe cale sa se sarute a ajuns pe retelele sociale, Leo a decis sa isi elimine toate conturile pe retelele sociale. Cu alte cuvinte, cei doi fac tot ce le sta in puetere sa isi portejeze frumoasa relatie de iubire.

Ryan Gosling si Eva Mendes. Din 2011, Eva Mendes si Ryan Gosling formeaza unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. De la inceputul povestii lor de dragoste, cei doi porumbei au fost ultra discreti si isi protejeaza relatia cu price pret. Aparitiile in public impreuna sunt extrem de rare.

 

Leighton Meester si Adam Brody. Intre Leighton Meester si Adam Brody totul s-a petrecut extrem de rapid. Dupa ce si-au oficializat relatia de iubire, in 2013, cei doi s-au casatorit, optand pentru o ceremonie restransa in 2014. In 2015 se nastea micuta Arlo. Deoarece cei doi au avut parte in trecut de rupturi in public, de data aceasta au decis sa fie cat mai discreti cu putinta si se pare ca acest lucru functioneaza ca pe roate. In curand, Leighton Meester ai Adam Brody urmeaza sa fie parinti pentru a doua oara.

 

Dakota Johnson si Chris Martin. De mai multi ani deja, Dakota Johnson si Chris Martin formeaza un cuplu, rare au fost ocaziile in care cei doi au fost vazuti impreuna. In ciuda suisurilor si coborasurilor de care au avut parte, cei doi par mai fericiti ca niciodata si Dakota pare mama vitrega ideala pentru cei doi copii ai liderului formatiei Coldplay. Sunt atat de discreti incat fanii se intreaba cateodata daca mai sunt impreuna…

0 Comments

Leave a Comment