marți, octombrie 19, 2021
Inainte de Diana, multiplele cuceriri ale printului Charles

Cantareata, creatoare de moda, aristocrata…printul Charles a avut numeroase cuceriri inainte de printesa Diana. A avut un numar destul de mare de aventuri si de cuceriri inainte sin in timpul casatoriei cu printesa Diana. Iata cateva din preuspusele – si asumatele cuceriri ale printului Charles.

Presa britanica le-a supranumit Charlie’s Angels. Mostenitoare bogate, cantarete sau creatoare de moda sau chiar “it girl”, toate l-au cucerit sau au fost cucerite de printul Charles in tinerete. Fiul reginei Elizabeth a-II-a ar fi avut numai putin de 20 de relatii, inainte si in timpul casniciei sale cu Lady Diana. Totul, sub indrumarea unchiului sau Lord Mountbatten care l-ar fi incurajat sa aiba cat mai multe legaturi cu putinta, in ciuda faptului ca era casatorit.

“Prima dragoste” a printului Charles ar fi fost nimeni alta decat Lucia Santa Cruz, fiica fostului ambasador al Republicii Chile la Londra, intalnita in timpul unei cine intre prieteni, in anul 1967. Nimeni nu stie cum a luat sfarsit aceasta relatie. Insa Lucia Santa Cruz, cu cinci ani mai mare decat printul Charles, a jucat un rol decisiv in viata sentimentala a acestuia din urma. Ea a fost cea care i-ar fi facut cunostinta cu o anume Camilla Shand, rivala printesei Diana care va deveni sotia cu numarul doi a printului.

Inainte de a se casatori cu Diana Spencer, printul Charles ar fi avut o relatie cu Sabrina Guiness, mostenitoarea imperiului cu acelasi nume si “it girl-ul” de origine irlandeza, Davina Sheffield, verisoara lui Samantha Cameron (sotia lui David), Anna Wallace, fiica bogatului proprietar scotian Hamish Wallace, cu alte cuvinte, Amanda Knatchbull, nepoata lordului Mountbatten. Tatal printilor William si Harry ar fi avut si mai multe legaturi in timpul casniciei sale cu Lady Diana, celebrate pe data de 29 iulie 1981.

Daca cea mai renumita dintre legaturile printului Charles este cea cu Camilla Parker Bowles, explorata si in celebrul serial The Crown, fiul reginei Angliei ar fi avut si alte relatii mai putin cunoscute…ar fi avut o atractie speciala catre diva Barbara Streisand. Divortul dintre printul Charles si printesa Diana ar fi fost pronuntat in mod oficial in anul 1996. Si, la 8 ani distanta de la decesul printesei inimilor, pe data de 31 august 1997 la Paris, printul Charles si-a oficializat relatia cu iubirea sa din tinerete, nimeni alta decat Camilla Shand. Si cine stie cate relatii extraconjugale sau aventuri a mai avut…

0 Comments

Leave a Comment