marți, octombrie 19, 2021
Incredibila ascensiune a lui Rami Malek

Pe data de 12 mai actorul a implinit frumoasa varsta de 40 de ani.

Ceea ce este cel mai fascinant in intreaga cariera a lui Rami Malek este ca, in urma cu doar cativa ani, obtinea doar roluri secundare. Actualmente, actorul are in palmares un premiu Oscar si un premiu Emmy si urmeaza sa apara intr-un rol negativ in urmatorul film James Bond. Iata tot ce trebuie sa stii despre incredibila ascensiune a lui Rami Malek.

Andi in Gilmore Girls

In 2004, Rami Malek apare pentru prima data pe ecran in pielea personajului Andy, in sezonul 4 al serialului Gilmore Girls.

Hassan in Over There

Intr-un rol mai intens, il regasim pe Rami Malek intepretand un prizonier pe nume Hassan in doua episoade ale serialului Over There, un serial axat pe razboiul din Irak.

Timothy Kercher in Medium

In 2005, in al doilea sezon al cunoscutului serial Medium, Rami Malek intepreteaza rolul unui pacient dintr-un spital de psihiatrie.

Ahkmenrah in The Night at the Museum

In acest film actorul reia trasaturile unui faraon readus la viata, Ahkmenrah, film lansat in 2006. Joaca si in a doua parte a filmului acelasi rol, la trei ani distanta.

Marcos Al Zacar in 24. Atunci cand interpreteaza rolul unui kamikaze, Marcos Al Zacar in trei episoade ale serialului 24, Kiefer Sutherland incearca sa convinga personajul interpretat de Rami Malek sa nu detoneze bomba infasurata in jurul corpului sau.

Merriell Snafu Shelton in The Pacific. Diversificand rolurile, Rami Malek incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut si obtine un rol in The Pacific (2010). Dovedeste ca poate juca fara probleme si in filme dramatice cat si in filme de comedie cum este cel de fata.

Webb Potter in Alcatraz.  In Alactraz, Rami Malek interpreteaza rolul lui Webb Potter, un violinist, ucigas in serie care isi ineaca victimele, una cate una. Nu apare decat intr-un episod al serialului Alacatraz insa este vorba de un rol care il va face remarcat in cariera de actor.

Finn in Need For Speed. In acest film din 2014 este membrul unei gasti si este acuzat de o crima pe care nu a comis-o.

Freddie Mercury in Bohemian Rapsody. Este de departe cel mai bun rol al sau, cel care i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal. Fabuloasa interpretare a lui Rami Malek in pielea lui Freddie Mercury semneaza totodata propulsarea actorului la rangul de vedeta internationala.

0 Comments

Leave a Comment