marți, octombrie 19, 2021
Kim Kardashian, intr-o relatie cu un colaborator CNN?

La doua luni dupa ce a depus actele de divort, Kim Kardashian face din nou obiectul barfelor la Hollywood. De data aceasta, zvonul care circula in privinta lui Kim este ca ar avea o relatie cu jurnalistul Van Jones.

In ceea ce il priveste pe Kanye West, a declarat in repetate randuri ca si-ar dori sa intalneasca o “artista”. La doua luni dupa ce Kim Kardashian a depus cererea de divort, rapperul a declarat ca viseaza sa fie intr-o relatie cu o “persoana creativa”. Se pare ca fosta lui Kanye West a fost mai rapida deoarece tabloidele americane sustin ca este deja intr-o relatie cu Van Jones, un reporter CNN.

Comentator angajat – democrat asumat, s-a facut remarcat in special in perioada alegerii lui Donald Trump ca presedinte – jurnalistul a creat mai multe organizatii cu scop non-lucrativ si lupta in mod activ impotriva rasismului, a violentelor politiei, nedreptatilor sociale. De altfel, a fost recompensat cu un premiu Emmy pentru serialul The Messy Truth VR Experience produs sub atenta sa supraveghere. Kim si Van, prieteni de mai multi ani, s-ar fi apropiat in timpul cursurilor de Drept urmate de femeia de afaceri, in sanul unui grup de reformare a justitiei penale denumit #Cut50. O initiativa lansata de…Van Jones.

Aceasta presupusa idila a aprins internautii care deja s-au impartit in doua tabere. De o parte sunt cei care considera ca celebra Kim Kardashian s-ar fi folosit de Kanye pentru a avansa in cariera din industria modei si ca acum se foloseste de Van Jones pentru a progresa in Drept. De cealalta parte sunt cei care neaga ca cei doi ar avea o relatie, care sustin ca intre cei doi exista doar o relatie profesionala.

Apropiatii lui Kim sustin ca este vorba desre o simpla relatie profesionala si de un interes comun pentru reformarea justitiei penale. Kim Kardashian si Van Jones au colaborat deja in 2018 pentru a obtine gratierea din partea presedintelui pentru Alice Johsnon condamnata pentru trafic de droguri. Cei doi au ramas in relatii bune de atunci. Casnicia dintre Van Jones si Lana Carter s-a incheiat in 2019 dupa 14 ani de relatie.

De cealalta parrte, dupa despartirea de Kanye West, Kim Kardashian este dorita de mai multi barbati, actori, atleti si miliardari conform unui articol recent publicat de Daily Mail. In orice caz, pentru moment, Kim neaga toate speculatiile aparute in presa sustinand ca intre ei este doar o relatie de munca. Ramane de vazut…

0 Comments

Leave a Comment