duminică, septembrie 19, 2021
Lisa Marie Presley a renuntat la casa in care s-a sinucis fiul sau

Lisa Marie Presley a luat decizia de a pune la vanzare casa din Calabasas, California conform informatiilor publicate de New York Post, vineri, 12 martie.

Asta deoarece o bantuia o amintire neplacuta. Vineri, 12 martie, New York Post a dezvaluit ca Lisa Marie Presley a luat decizia de a vinde proprietatea familiala situata la Calabasas, California. O vanzare care, conform mass-media, ar fi avut deja loc in luna decembrie, anul trecut, in cea mai mare discretie. Casa a fost vanduta pentru suma de 2 milioane de dolari. Locuinta, construita in anul 1989, avea cinci camere, patru bai, o piscina, un jaccuzi si o priveliste de-a dreptul magnifica. O decizie la care fiica lui Elvis Presley a reflectat un timp indelungat. A luat decizia finala din cauza ca aceasta casa ii amintea de un eveniment nefericit. Este casa in care Benjamin Keough, fiul sau s-a sinucis in iulie 2020. In varsta de 27 de ani, acesta s-a impuscat. Casa a fost cumparata inainte cu patru luni de sinucidere si, de atunci, nu a mai fost capabila sa puna piciorul in casa. Astfel, renuntarea la casa ar pueta reprezenta inceputul unui nou capitol pentru Lisa Marie Presely, un prim pas spre vindecare.

Lisa Marie Presley mai are un fiu, Riley, in varsta de 31 de ani. Sinuciderea lui Benjamin a fost o lovitura teribila pentru Lisa Marie Presley. In ziua in care Benjamin trebuia sa implineasca varsta de 28 de ani a postat un mesaj emotionant pe retelele sociale: Ingerul meu magnific, am adorat pamantul pe care ai pasit, pe acest pamant si acum in Rai. Aceasta a mai scris ca inima si sufletul sau au plecat odata cu el. Durerea este infinita fara el, in fiecare moment, in fiecare zi. In mesajul postat, Lisa Marie Presely il roaga pe Benjamin sa o astepte deoarece ea mai ramane putin sa aiba grija de surorile sale mai mici si de Riley.

Benjamin a fost inmormantat la Graceland, alaturi de bunicul sau dar si de strabunicii sai, Gladys si Vernon Presley. Cu totii au fost inhumati la Meditation Garden.

In plus, conform informatiilor din mass-media, se pare ca divortul dintre Lisa Marie Presely si Michael Lockwood este mai complicat decat s-a prevazut. A cerut in mod oficial divortul in 2016 insa inca nu s-a finalizat. Michale Lockwood refuza pur si simplu sa ii acorde divortul.

0 Comments

Leave a Comment