marți, octombrie 19, 2021
Lori Loughlin a fost eliberată după două luni de detenție, pentru mită de jumătate de milion de dolari

Lori Loughlin este eliberată din închisoare pentru mită la un colegiu.

Actrița din ”Full House” a fost eliberată după două luni de închisoare, după ce a fost acuzată de mită de o jumătate de milion de dolari pentru ficele sale.

Lori Loughlin a fost condamnată pentru o mită de jumătate de milion de dolari oferită la un colegiu pentru o facilitate de a-și înscrie cele două fete la colegiu.

Loughlin a fost eliberată din închisoarea federală din Dublin, California, unde își ispășise pedeapsa pentru rolul său în actul de darede mită a admiterilor la facultate, a declarat Biroul federal al închisorilor. Soțul ei, designerul de modă Mossimo Giannulli, își ispășește pedeapsa de cinci luni într-o închisoare din Lompoc, lângă Santa Barbara, California.

Loughlin și Giannulli trebuiau inițial să se prezinte la închisoare pe 19 noiembrie, dar procurorii și avocații apărării au convenit că Loughlin ar putea începe sentința pe 30 octombrie.

Giannulli este programat să fie eliberat pe 17 aprilie, spune Biroul închisorilor.

Loughlin și Giannulli s-au numărat printre acuzații cu cel mai înalt grad de periculozitate, acuzați în cadrul schemei care a dezvăluit lungimea până la care unii părinți bogați vor merge pentru a-și duce copiii în universitățile de elită.

Celebrul cuplu a recunoscut în luna mai că a plătit 500.000 de dolari pentru a-și aduce cele două fiice în Universitatea din California de Sud, chiar dacă niciuna dintre fete nu era în vederea colegiului. Pledoaria lor de vinovăție a fost o inversare uimitoare pentru cuplu, ai cărui avocați insistaseră timp de un an să fie nevinovați și i-au acuzat pe anchetatori că au inventat probe împotriva lor.

Singurele comentarii publice pe care Loughlin sau Giannulli le-au făcut despre acest caz de la arestarea lor anul trecut au venit la audierile de condamnare din august. Loughlin i-a spus judecătorului că acțiunile sale „au ajutat la exacerbarea inegalităților existente în societate” și s-a angajat să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și folosi experiența ca și „catalizator al binelui”.

Fiica lor mai mică, influencerul rețelelor de socializare, Olivia Jade, a făcut primele sale remarci publice despre scandalul din această lună în seria „Red Table Talk.” Olivia Jade a spus că nu vor sau nu merită milă.

Dintre cei aproape 60 de părinți, antrenori și alții acuzați în acest caz, aproximativ o duzină se luptă în continuare cu acuzațiile. Pedepsele pentru părinții care au pledat până acum în acest caz variază de la câteva săptămâni la nouă luni.

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment