duminică, septembrie 19, 2021
Megan Fox are o relatie cu Machine Gun Kelly, acesta din urma a oficializat in sfarsit relatia lor

Este oficial, Megan Fox si Machine Gun Kelly formeaza un cuplu. Rapperul este cel care a confirmat acest lucru dupa numeroasele zvonuri aparute in privinta lor in ultima perioada.

Brian Austin Green (Beverly Hills 90210) era convins de mai multa vreme deja ca Megan Fox l-a parasit din cauza lui Machine Gun Kelly. Si aceste banuieli au fost alimentate de faptul ca cei doi au fost prinsi in flagrant sarutandu-se pe strazile din Los Angeles. In realitate, Megan Fox si Machine Gun Kelly erau in tatonari de mai multe luni deja, inca din luna mai conform zvonurilor. Insa, deoarece nicio confirmare nu a venit din partea celor doi porumbei, Brian Austin Green nu a mai zis nimic. Un lucru este sigur, Brian Austin Green si Megan Fox au confirmat divortul tot in luna mai.

Recent, rapperul Machine Gun Kelly a decis sa confirme relatia cu Megan Fox pe contul sau oficial de Twitter prin intermediul versurilor propriei sale melodii, Bloody Valentine: i’m calling you girlfriend, what the fuck”.  Brian Austin Green va fi cu siguranta dezamagit deoarece el spera ca va reusi sa o recucereasca.

Megan Fox si Machine Gun Kelly au inceput ca niste prieteni si de aici relatia lor s-a transformat in altceva. Megan este de parere ca Machine Gun Kelly este un barbat cool, drept urmare, la scurt timp totul a devenit romantic. Cei doi au avut norocul sa petreaca mult timp impreuna datorita programului de lucru comun.

Machine Gun Kelly si Megan Fox apar impreuna in cel mai nou videoclip al artistului. Aceasta lansare vine la cateva zile dupa ce viitorul fost sot al actritei, Brian Austin Green a confirmat despartirea dupa numai putin de 10 ani de casnicie.

Chiar daca initial nu au vrut sa recunoasca faptul ca formeaza un cuplu, Megan Fox si Machine Gun Kelly au confirmat in cele din urma relatia, dupa ce au fost surprinsi impreuna, saptamanile trecute, in masina rapperului. Cei doi s-au cunoscut toamna trecuta, cu ocazia filmarilor pentru Midnight in the Switchgrass, o productie in care apar amandoi. Megan Fox si Brian Austn Green au impreuna trei copii. Chiar daca Megan a intentat divort inca din anul 2005, au decis sa se impace. Machine Gun Kelly are o fetita de 11 ani impreuna cu fosta sa sotie, Emma Cannon

0 Comments

Leave a Comment