marți, octombrie 19, 2021
Solida poveste de iubire dintre Sigourney Weaver si sotul sau Jim Simpson

Intr-unul din ultimele episoade ale sezonului 4 din serialul Dix Pour Cent, actrita americana se straduieste sa interpreteze pe micul ecran rolul unei femei indragostite de un partener cu 35 de ani mai tanar decat ea. In realitate, actrita este impreuna cu regizorul Jim Simpson, de mai bine de 36 de ani.

In serialul Dix Pour Cent, in sezonul 4, actrita Sigourney Weaver isi interpreteaza propriul rol. In episodul cinci al serialului francez, actrita in varsta de 71 de ani ne demonstreaza ca se simte foarte bine in pielea sa, ca isi asuma varsta si ca este atrasa de barbatii mai tineri decat ea. In episodul in care joaca actrita, caracterizat drept unul feminist, Sigourney Weaver lupta impotriva unui realizator si producator care refuza sa o ajute sa se lanseze pe micul ecran alaturi de un actor mai tanar cu 35 de ani decat ea, pe nume Gaspard Ulliel. In viata reala, actrita este intr-o relatie de mai bine de 36 de ani cu realizatorul de filme si regizorul Jim Simpson.

Impreuna de 36 de ani. Sigourney Weaver, in curand cap de afis pentru partea a doua a filmului Avatar, pare sa aplice de minune proverbul Ca sa traiesti fericit, traieste ascuns. Actrita este o persoana deosebit de discreta si se afiseaza extrem de rar alaturi de regizorul in varsta de 64 de ani. Cei doi sunt impreuna din anul 1984. Figura de exceptie la Hollywood, unde cuplurile se destrama dupa doar cateva luni sau chiar cateva saptamani, cuplul este impreuna de 36 de ani.

Intr-un interviu acordat revistei Interview, actrita a marturisit ca s-a indragostit la prima vedere de Jim Simpson. Cei doi s-au intalnit cu ocazia unui festival organizat in interiorul Teatrului Wiliamstown in anul 1983. La acea vreme, sotul lui Sigourney era barman. A gasit pantofii pe care Sigourney Weaver ii aruncase in momentul in care a urcat pe ringul de dans. Subjugata de acest frumos necunoscut, Sigourney a asteptat mai bine de sase luni inainte de a face primul pas deoarece avea un iubit in acea perioada.

In cele din urma, actrita s-a decis sa il invite la o petrecere, dupa care la o cina. Trei luni mai tarziu, pe data de 1 octombrie 1984, cei doi se casatoresc. Au devenit la scurt timp parintii unei fetite pe nume Charlotte, in anul 1990. Scena este o veritabila afacere de familie, cei doi au fost uniti fara indoiala de pasiunea comuna pentru cinema. Charlotte Simpson este in egala masura actrita.

0 Comments

Leave a Comment