marți, octombrie 19, 2021
Vedetele si scandalurile anului 2020

2020 s-a incheiat de curand, ocazia perfecta pentru noi de a reveni asupra scandalurilor provocate de vedete. Unele din vedetele noastre preferate s-au trezit fara voia lor in mijlocul unui scandal, ajungand pe prima pagina a tabloidelor. Infidelitati, copii din flori…iata cateva din scandalurile ce au marcat anul 2020.

Meghan Markle si Printul Harry parasesc familia regala

Pe data de 8 ianuarie anul trecut, Meghan Markle si Printul Harry ne socheaza pe toti cu decizia luata, aceea de a se distanta de familia regala britanica si de a parasi Anglia. O decizie care a surprins pe toata lumea, chiar si pe regina Elizabeth a-II-a. Teribil de vexata, aceasta din urma nu a asteptat si a declarat ca cei doi nu vor mai putea folosi titlul regal. Insa, Meghan Markle si Printul Harry nu au parut afectati de acest lucru.

Lily James si Dominic West in mijlocul unui scandal de inflidelitate

In octombrie, actorul Dominic West a fost prins in flagrant…a inselat-o pe sotia sa cu actrita Lily James. Cele doua vedete au profitat de o escapada romantica in Italia. Chiar daca au considerat ca au fost cat se poate de discreti, o serie de poze au aparut online. Problema? Dominic West este casatorit din 2010 cu o anumita Catherine FitzGerald.

Printul Charles si copiii sai ascunsi

Familia regala britanica a fost in centrul a numeroase scandaluri in 2020, cel provocat de Printul Charles fiind cel mai mare. Se zvoneste ca ar fi tatal unui copil nelegitim pe nume Jason Jenkins. Insa, acest fiu nu ar fi singurul. Ar mai exista un anumit Gordon. Dosarele financiare stau drept marturie a faptului ca printul a platit studiile acestui copil nelegitim in timp ce mama sa ar fi primit o suma generoasa de bani. Insa aceste zvonuri nu sunt inca confirmate.

Kendall Jenner si aniversarea in plina pandemie

In noiembrie, Kendall Jenner a stranit numeroase polemici organizand o petrecere uriasa de Halloween pentru a sarbatori implinirea varstei de 25 de ani. Numeroase vedete au fost prezente la petrecere, printre care Justin Bieber, The Weeknd, Scott Disick sau Kylie Jener si Devin Booker. Problema? Nimeni nu purta masca, distantarea sociala nu a fost respectata si asta in plina pandemie. Si mai grav, vedeta le-a cerut invitatilor sa nu posteze poze pe retelele sociale, stiind ca va atrage furia internautilor. Insa, din nefericire pentru ea, pozele au scapat online, provocand furia multora, multi au condamnat-o pentru organizarea unei petreceri in plina pandemie mondiala.

Tags: , ,

0 Comments

Leave a Comment