Grigor Dimitrov iese cu fosta iubită a lui DiCaprio, Mădălina Ghenea, la Italian Open

Grigor Dimitrov și-a petrecut timp după cursa lui de la Italian Open din 2023 cu actrița română Mădălina Ghenea, ieșind la cină cu ea.

Dimitrov a ieșit din turneul italian Open duminică, 14 mai. Bulgarul, care s-a confruntat cu Novak Djokovic în turul al treilea, a reușit să câștige un set, dar în cele din urmă a fost depășit de numărul 1 mondial în decisiv cu 6-3, 4- 6, 6-1.

Cu toate acestea, în ciuda pierderii, Grigor Dimitrov părea să fie bine dispus în timp ce s-a bucurat de o experiență culinară romană. De remarcat este faptul că fostul nr. 3 mondial, care marți, 16 mai, împlinește 32 de ani, a fost în compania specială a actriței române Mădălina Ghenea.

Dimitrov a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie amuzantă de la cina sa, etichetând-o pe Ghenea, în timp ce ea îi scria numele pe farfuria lor.

Ulterior, actrița a făcut o revelație interesantă despre întâlnirea lor, împărtășind postarea jucătorului de tenis.

Pe lângă apariția la Italian Open, Mădălina Ghenea a fost prezentă și în loja lui Grigor Dimitrov în timpul meciului său de la Madrid Open împotriva lui Carlos Alcaraz. Cu toate acestea, duo-ul nu a confirmat dacă se întâlnesc sau nu.

Ghenea, care a jucat recent în „House of Gucci”, s-a întâlnit anterior cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender. Actrița în vârstă de 35 de ani mai împarte o fiică cu milionarul român Matei Stratan, născută în 2017.

Între timp, Dimitrov a avut anterior relații cu Serena Williams, Maria Sharapova și cântăreața din Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *