În video, o prezentatoare BBC își începe jurnalul cu degetul mijlociu, în direct

Maryam Moshiri și-a prezentat scuze publice joi, 7 decembrie, după ce și-a arătat un deget mijlociu în fața camerei, fără să știe că este filmată.

Potrivit ei, a fost o simplă glumă între colegi. Prezentatoarea BBC Maryam Moshiri și-a cerut scuze pe contul său de Twitter joi, 7 decembrie, pentru că a arătat degetul mijlociu la televiziunea britanică, fără să știe că este în direct. Cu o zi înainte, știrista de patruzeci de ani ridicase din sprâncene în timp ce făcea acest gest în fața camerei, la începutul știrilor de amiază. Apoi și-a recăpătat o expresie serioasă și și-a început știrile.

O scenă pe care a menționat-o în mesajul ei de pe Twitter. „Bună ziua tuturor, ieri, înainte să se încheie numărătoarea inversă, încercam să distrez puțin galeria”, a scris prezentatoarea. ”M-am prefăcut că număr invers cu degetele în timp ce regizorul îmi dădea numărătoarea inversă de la 10 la 0. De la 10 degete, am trecut doar la unul”. După aceea a adăugat: „Când am ajuns la 1, mi-am arătat degetul mijlociu să fac o glumă și nu mi-am dat seama că va fi filmat.”

Și jurnalista a concluzionat: „A fost o glumă privată între mine și echipa mea, îmi pare rău că a ieșit în aer! Aceasta nu a fost intenția mea și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu dădeam degetul publicului și nici măcar unei anumite persoane. A fost o glumă stupidă adresată unui număr mic dintre colegii mei.”

Secvența a devenit totuși virală. Și dacă unii internauți au fost revoltați de acest gest, alții s-au grăbit să-l deturneze pentru a face un meme. Am putut, astfel, să vedem postări înfloritoare precum „Toți am făcut-o într-o zi, Maryam…” – un tweet semnat de controversatul prezentator Piers Morgan – sau chiar „Când nu ne-am băut cafeaua de dimineață”. O secvență care în cele din urmă a provocat mai mult râs decât rău.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *